Dansegalla med Holmsve og Drifters

Det er klart for den 14. dansegallan i Skaunhallen i regì av Gofot'n danseklubb med Holmsve og Drifters lørdag 13. oktober.

Holmsve er vel et kjent orkester for Gofot'n som har hatt disse på besøk ved flere anledninger. De deltok bl.a på danseband NM med låta "Linedance bølgen går" og vant.

Drifters med sin kvinnelige vokalist Erica Sjøstrøm har gjestet Gofot'n tidligere, også da spillte de opp på galla.


Generell informasjon:


Vi åpner dørene kl 1930. Arrangementet har 18 års aldersgrense og har skjenkebevilling for øl og vin. I tillegg har vi salg av mineralvann, kaffe og pølse m/brød.
For den som ønsker garderobe har vi også det.

Vi reserverer ikke bord.

Vi fortsetter løsningen som ifjor med bongsystem. Dette gjør vi for å lette behandlingen med køer og sikkerhet. I tillegg har vi også kortterminaler i bruk.

 

Billettsalg:

Lokalt billettsalg starter 01. september fra følgende steder: Coop Marked SkaunBest Børsa og Esso Melhus til kr 400,- Her avsluttes salget kl 1500 fredag 12.oktober.

Billetter selges også på hoopla.no fra samme dato. Følg denne linken:   https://gofotndanseklubb.hoopla.no/sales/3570492913

Evnt. resterende billetter selges ved inngangen fra kl. 1930 arrangementsdagen til kr 450,-

Overnatting:

Kontakt Quality Hotel Panorama, Rosten Heimdal  
Ønsker man å bo i campinghytter kan Tråsåvika Camping kontaktes, 12 km fra Buvika. Tlf. 72867822
 

Camping-/bobiler:

Det er også iår mulighet for parkering av campingvogner og bobiler i umiddelbar nærhet til Skaunhallen. Strøm kan bestilles på tlf 905 79 630 og koster kr. 100,-.

Infotlf: 908 23 790 eller gofotn@gofotn.no

Velkommen til årets galla i Skaunhallen.