Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Litt om klubben

Gofot'n Danseklubb, Skaun er en medlemsbasert klubb for Skaun og omegn. Skaun ligger ca. 3 mil sør for Trondheim og er en kommune i sterk vekst og har nå ca 8400 innbyggere. Klubben ble i 2012 innlemmet i Norges Danseforbund og Norges Idrettsforbund og er således som ett idrettslag å regne. Klubben teller idag ca. 80 betalende medlemmer. Klubben er relativt ung og ble stiftet 15.08.01. Kontingent ft. kr. 300,- pr. kalenderår. 

Klubben arrangerer 4-5 dansefester for året medregnet en dansegalla. Musikken besørges av kjente norske danseband, men også lokale orkester brukes. Disse arrangementene holdes i lokale forsamlingshus og Skaunhallen. Vi slipper inn maks 250 betalende med unntak av dansegallan da vi ønsker at våre gjester skal få plass på dansegulvet. Vi setter selvsagt de dansende i fokus. 

Dansekvelder

Vi arrangerer dansekvelder på tirdager i høst/ vinter og vårhalvåret. Dansekveldene foregår hver uke i  Bautaen Kulturhus Rossmovegen 8, Børsa

For info, følg med på hjemmesiden våres.

Dette er en medlemsklubb, og det betyr at vi fører mye av klubbens inntekter tilbake til medlemmene i form av rimelige inngangsbilletter på dansekveldene, dansefestene, veldig rimelige bussturer bl.a dansefestivalen i Sel og diverse profileringsartikler og rimelige dansekurs ( swing, bugg, tango m.m).

Sist oppdatert 13.09.2023 kl. 21:15

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn