Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Litt om klubben

Gofot'n Danseklubb, Skaun er en medlemsbasert klubb for Skaun og omegn. Skaun ligger ca. 3 mil sør for Trondheim og er en kommune i sterk vekst og har nå ca 7300 innbyggere. Klubben ble i 2012 innlemmet i Norges Danseforbund og Norges Idrettsforbund og er således som ett idrettslag å regne. Klubben hadde ved årsskiftet 2018/19 80 medlemmer. Klubben er relativt ung og ble stiftet 15.08.01. Kontingent ft. kr. 300,- pr. kalenderår. 

Klubben arrangerer 4-5 dansefester for året medregnet dansegalla. Musikken besørges av kjente norske danseband, men også lokale orkester brukes. Disse arrangementene holdes i lokale forsamlingshus og Skaunhallen. Vi slipper inn maks 250 betalende med unntak av dansegallan og cupen da vi ønsker at våre gjester skal få plass på dansegulvet. Vi setter selvsagt de dansende i fokus. 

Dansekvelder

Vi arrangerer dansekvelder annahver tirdag (partallsuker) i høst/ vinter og vårhalvåret. Dansekveldene foregår hver 14. dag i  Bautaen Kulturhus Rossmovegen 8, Børsa
Når sommeren kommer over oss starter plattdansene opp. Disse kan dukke opp på forholdsvis kort varsel.

For info, følg med på hjemmesiden våres.

Dette er en medlemsklubb, og det betyr at vi fører mye av klubbens inntekter tilbake til medlemmene i form av rimelige inngangsbilletter på dansekveldene, dansefestene, veldig rimelige bussturer bl.a dansefestivalen i Sel og diverse profileringsartikler og rimelige dansekurs ( swing, bugg, tango m.m).

Bli medlem

Sist oppdatert 13.09.2023 kl. 21:15

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn